stukadoor
pagina-informatie.nl

Reclame Beheerder
Hoofdpagina | Favorieten | Alle onderwerpen | Statistieken | Meedoen?


  Advertentie


  Stukadoor
Daams Stucwerken is een stukadoor uit Noord-Brabant, in Luyksgestel. Daams Stucwerken is ervan overtuigt dat er niets mooier is als afgewerkte plafonds en muren. U wilt namelijk toch ook genieten van uw woning? Dan zal het stucwerk wel goed gedaan moeten worden! Bent u op zoek naar een stukadoor die bij u in de buurt woont? Daams Stucwerken biedt veel diensten aan. Het is belangrijk dat u bij stucwerken eerste goed inzicht krijgt over wat de klus kan betekenen. Daarom vindt Daams Stucwerken goed advies enorm belangrijk. Daarnaast kan er een groot verschil zitten tussen de kwaliteit van stucwerk, het is daarom belangrijk dat u vertrouwen hebt in uw stukadoor.
- Stukadoor
- Contact
- Facebook
- Twitter
- Pinterest
- Tumblr
- De Telefoongids


  Glad Pleisterwerk
Tegenwoordig zijn strakke muren en plafonds erg in de mode. Lijkt het u mooi om strakke muren en plafonds te hebben? Dan is pleisterwerk het stucwerk waar u naar opzoek bent. Pleisterwerk is een manier die stukadoors gebruiken om een muur of plafond glad te maken. Het materiaal wat een stukadoor hiervoor gebruikt wordt pleister genoemd, vandaar ook de naam pleisterwerk. Strakke muren en plafonds zijn tegenwoordig erg in de mode. Glad pleisterwerk is het stucwerk wat een stukadoor kan plaatsen zodat u ook gladde muren en plafonds krijgt. Het materiaal wat een stukadoor hiervoor nodig heeft heet pleister. Pleister heb je in vele verschillende soorten.
- Glad Pleisterwerk

  Sierlijsten
Sierlijsten zijn dé afwerking in iedere woning. Ze geven uw woning een strakke en rustige sfeer. Er zijn veel verschillende sierlijsten. Strakke sierlijsten die uw bij uw moderne woning passen, of juist klassieke sierlijsten die van uw woning een herenhuis maken.
- Sierlijsten


  Spachtelputz
Spachtelputz is een sierpleister met een korrelachtige structuur. Spachtelputz zie je tegenwoordig in veel woningen. Het is een goedkope manier om uw woning te laten afwerken. Ook zorgt het voor goede isolatie en is het erg stootvast.
- Spachtelputz

  Schuurwerk
De cirkelvormige en korrelige structuur, typisch schuurwerk. Schuurwerk is een korrelig pleisterwerk dat bijna in elk interieur past. Het is daarom ook een veel gebruikt pleisterwerk. Er zijn verschillende soorten schuurwerk, zoals: Fijn schuurwerk, grof schuurwerk en zeer grof schuurwerk.
- Schuurwerk

 

Copyright © 2016 pagina-informatie.nl

Er staan 16 links op deze pagina.
Laatst aangepast: 23-08-2018
Meld een URL!